ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Νέες Αφίξεις

Βιτρίνα Τοίχου Ξύλινη Παλαιωμένη Με Τζαμένια Πορτάκια Και Πόμολα Σε Σχήμα Τριαντάφυλλου. Διαθέτει Ξύλινη Ανάγλυφη Λεπτομέρεια Στην Κορυφή. 44,5x12x48cm..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Μπεζ Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια. Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Γκρι Ανοικτή Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια . Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Γκρι Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια. Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Μπορντό Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια . Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι - Μπαουλάκι Ξύλινο Σε Γκρι Απόχρωση Με Ασημί λεπτομέρειες Και Ξύλινα Πόδια. Διαθέτει Εσωτερικό Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση.  112x40x61,5cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή. Διαθέτει Ένα Συρτάρι Με Κλασικό Πόμολο 34x28x71cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή. Διαθέτει Δύο Συρτάρια Με Κλασικά Πόμολα  60x34x70,5cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή Και Σχέδια. Διαθέτει Δύο Συρτάρια Με Στρογγυλά Πόμολα Και Σχέδια Με Λουλούδια  60x34x70,5cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή. Διαθέτει Τρία Συρτάρια Με Κλασικά Πόμολα  40x30x68cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή Και Σχέδια. Διαθέτει Τρία Συρτάρια Με Στρογγυλά Πόμολα Και Σχέδια Με Λουλούδια  40x30x68cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή. Διαθέτει Δύο Συρτάρια Με Κλασικά Πόμολα  37x33,5x53cm..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)