ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ | Είδη διακόσμησης και οικιακής χρήσης

Η ιστορία μας

Η Παπαπαύλου Α.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 1967 από ανθρώπους με ζήλο και εμπειρία και δεν άργησε να εδραιωθεί στο χώρο της διακόσμησης και σπιτιού. Απαρτίζεται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη, πρόθυμα και ικανά να σας εξυπηρετήσουν κάθε επιθυμία του πελάτη. Το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Χαρακτηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια από την σωστή συνεργασία, τη σχέση εμπιστοσύνης, την ταχεία εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμός της. Άνθρωποι της εταιρείας αναζητούν σε όλο το κόσμο έπιπλα, υφάσματα, φωτιστικά, μπρούτζινα, πορσελάνες, εποχιακά κ.α. διακοσμητικά ακολουθώντας την τάση της εποχής και φροντίζοντας για την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Αγ. Γλυκερίας 37α στο Γαλάτσι, σε έκταση 5.000τμ. Το ανανεωμένο εκθετήριο καταλαμβάνει 600τμ και είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί Δευτέρα εωςΠαρσκευήαπό τις 9.00 έως τις 15.00, αλλα και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Δίκτυα διανομής

Εντός Αττικής οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, με τους άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς που φροντίζουν για την καθημερινή παράδοση των παραγγελιών. Εκτός Αττικής οι παραγγελίες αποστέλλονται με συγκεκριμένα πρακτορεία ελεγμένα για την ποιότητα και τις τιμές των υπηρεσιών τους. Το τμήμα εξαγωγών αναλαμβάνει αποστολές εντός η εκτός Ε.Ε. σε container ή groupage.

δώρα, γούρια, ρόδι, έπιπλα, είδη διακόσμησης, είδη οικιακής χρήσης, έπιπλο, φωτιστικά, πορσελάνη, εποχιακά είδη, διακοσμητικά είδη, papapavlou, παπαπαύλου