ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Μικροέπιπλα

Κομοδίνο Ξύλινο Με Διχρωμία. Διαθέτει Ένα Συρτάρι Και Ένα Ντουλάπι Με Σκαλιστό Ανάγλυφο Και Πόμολο Σχεδίου Τριαντάφυλλο...
Κομόντα Ξύλινη Με Μία Συρταριέρα Χρώματος Natural Στην Επιφάνεια Με Σκαλιστό Σχέδιο Στο Περίγραμμα Και Πόμολο Σχήματος Τριανταφύλλου ..
Ντουλάπι Ξύλινο Με Σκαλιστό Εκρού Χρώματος Πορτάκι Και Επιφάνεια Από Ξύλο Ελάτης..
Συρταριέρα Ξύλινη Natural Με Δύο Μικρά Και Δύο Μεγάλα Συρτάρια Ανάγλυφης Υφής Με Πόμολα Σε Σχήμα Τριαντάφυλλο...
Βιτρίνα Τοίχου Ξύλινη Παλαιωμένη Με Τζαμένια Πορτάκια Και Πόμολα Σε Σχήμα Τριαντάφυλλου. Διαθέτει Ξύλινη Ανάγλυφη Λεπτομέρεια Στην Κορυφή. 44,5x12x48cm..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Μπεζ Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια. Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Γκρι Ανοικτή Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια . Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Γκρι Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια. Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι Με Βελούδο Καπιτονέ Σε Μπορντό Απόχρωση Και Μεταλλικά Πόδια . Διαθέτει Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση..
Καναπεδάκι - Μπαουλάκι Ξύλινο Σε Γκρι Απόχρωση Με Ασημί λεπτομέρειες Και Ξύλινα Πόδια. Διαθέτει Εσωτερικό Αποθηκευτικό Χώρο Με Υφασμάτινη Επένδυση.  112x40x61,5cm..
Κομοδίνο Ξύλινο Παλαιωμένο Με Ανάγλυφη Υφή. Διαθέτει Ένα Συρτάρι Με Κλασικό Πόμολο 34x28x71cm..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 30 (3 Σελ.)